Editar els detalls del contacte

L'edició de les dades de contacte us ajuda a mantenir actualitzada la informació a la vostra llibreta d'adreces i a completar-la.

1. Trieu el contacte de la llista de contactes.

2. Premeu el botó veure'n més de la cantonada superior dreta de la finestra i seleccioneu Edita.

3. Editeu les dades del contacte.

Per a afegir un detall com ara un número de telèfon o una adreça de correu electrònic, introduïu les dades al camp buit següent del tipus (número de telèfon, adreça electrònica, etc.) que voleu afegir.

Premeu l'opció veure'n més a la part inferior per a expandir les opcions disponibles, com ara Pàgina web i Aniversari.

4. Premeu Fet per a acabar d'editar el contacte.