Iniciar Contactes per primer cop

Quan executeu Contactes per primer cop, s'obre la finestra Selecciona la llibreta d'adreces.

Si teniu configurats comptes en línia es llisten amb la Llibreta d'adreces local. Seleccioneu un element de la llista i feu clic a Fet.

Tots els contactes nous que creeu es desaran a la llibreta d'adreces que trieu. També podeu veure i editar contactes a altres llibretes d'adreces.

Si no teniu comptes en línia configurats, feu clic a Comptes en línia per a començar a configurar-los. Si no voleu configurar comptes en línia en aquest moment, feu clic a Llibreta d'adreces local.