Connectar un altre monitor a l'ordinador

Connectar un monitor addicional

Per a configurar un monitor addicional, connecteu el monitor a l'ordinador. Si el vostre sistema no el reconeix immediatament o voleu ajustar la configuració:

1. Go to the desktop and start typing Displays.

2. Feu clic a Pantalles per a obrir el quadre.

3. Al diagrama d'ordenació de les visualitzacions, arrossegueu les pantalles a les posicions relatives que vulgueu.

Els números del diagrama es mostren a la part superior esquerra de cada pantalla quan el plafó Visualitzacions està actiu.

4. Feu clic a Pantalla principal per a escollir la pantalla principal.

The primary display is the one with the top bar, and where the desktop is shown.

5. Seleccioneu l'orientació, la resolució o l'escala, i la freqüència de refresc.

6. Feu clic a Aplica. La nova configuració s'aplicarà durant 20 segons abans de tornar enrere. D'aquesta manera, si no veieu res amb la nova configuració, la configuració antiga es restaurarà automàticament. Si esteu satisfet amb la nova configuració, feu clic a Mantén els canvis.

Modes de pantalla

Amb dues pantalles, aquests modes de visualització estan disponibles:

• Uneix pantalles: les vores de la pantalla s'uneixen perquè les coses puguin passar d'una pantalla a una altra.

• Mirall: es mostra el mateix contingut en dues pantalles, amb la mateixa resolució i orientació per a totes dues.

• Pantalla única: només està configurada una pantalla i es desactiva de forma efectiva l'altra. Per exemple, un monitor extern connectat a un ordinador portàtil acoblat amb la tapa tancada seria la configuració d'una pantalla única.

Afegir més d'un monitor

Amb més de dues pantalles, l'únic mode disponible és Uneix pantalles.

• Premeu el botó de la pantalla que voleu configurar.

• Arrossegueu les pantalles a la seva posició relativa desitjada.