Ajustar la temperatura de color de la pantalla

El monitor d'ordinador emet llum blava que contribueix a l'insomni i a la tensió ocular després de la foscor. Llum nocturna canvia el color de les pantalles segons l'hora del dia, fent que el color sigui més càlid a la nit. Per a habilitar Llum nocturna:

1. Go to the desktop and start typing Displays.

2. Feu clic a Pantalles per a obrir el quadre.

3. Feu clic a Llum nocturna a la barra de capçalera per a obrir la configuració.

4. Assegureu-vos que l'interruptor de Llum nocturna està activat.

5. Sota Planificació, seleccioneu Posta de sol a la sortida del sol per a fer que el color de la pantalla segueixi la posta de sol i l'hora de sortida del sol per a la vostra ubicació. Seleccioneu Planificació manual per a establir el Temps a una planificació personalitzada.

6. Utilitzeu el control lliscant per a ajustar la temperatura del color a més o menys càlid.

La barra superior es mostra quan Llum nocturna està activat. Es pot desactivar temporalment des del menú del sistema.