Recuperar un fitxer de la paperera

Si suprimiu un fitxer amb el gestor de fitxers, el fitxer normalment es col·loca a la Paperera, i s'hauria de poder restaurar.

Per a restaurar un fitxer de la paperera:

1. Go to the desktop and start typing Files.

2. Feu clic a Fitxers per a obrir el gestor de fitxers.

3. Feu clic a Paperera a la barra lateral. Si no veieu la barra lateral feu clic a Fitxers a la barra superior i trieu Barra lateral.

4. Si el fitxer esborrat hi és, feu clic i seleccioneu Restaura. Es restaurarà a la carpeta des d'on s'hagi esborrat.

Si heu suprimit el fitxer prement Maj+Supr, o usant la línia d'ordres, el fitxer s'haurà eliminat definitivament. Els fitxers que s'han eliminat definitivament no es poden recuperar de la Paperera.

Hi ha diverses eines de recuperació disponibles que de vegades són capaces de recuperar fitxers que s'han eliminat de manera permanent. Normalment, aquestes eines no són massa fàcils d'utilitzar. Si heu suprimit un fitxer per error de forma definitiva, és probable que el millor sigui demanar consell en un fòrum de suport per a veure si podeu recuperar-lo.