Cercar fitxers

Podeu cercar fitxers basats en el nom o el tipus de fitxer directament dins del gestor de fitxers.

Cercar

1. Open the Files application from the desktop.

2. Si sabeu que els fitxers que voleu es troben en una carpeta particular, aneu a aquesta carpeta.

3. Escriviu una paraula o paraules que sap que apareixen al nom del fitxer, i es mostraran sota la barra de cerca. Per exemple, si anomeneu totes les vostres factures amb la paraula «Factura», escriviu Factura. Les paraules coincideixen independentment de si estan en majúscula o no.

En lloc d'escriure paraules directament per a mostrar la barra de cerca, podeu fer clic Search key symbol a la barra d'eines, o prémer Ctrl+F.

4. Podeu reduir els resultats per data, per tipus de fitxer, i per si voleu cercar el text complet d'un fitxer, o només cercar noms de fitxer.

Per a aplicar filtres, seleccioneu el botó de menú desplegable a l'esquerra de la icona del gestor de fitxers Search key symbol, i trieu entre els filtres disponibles:

• Quan: fins a quin nivell voleu fer cerques?

• Què: Quin és el tipus d'element?

• La vostra cerca ha d'incloure el text complet, o bé només cal cercar els noms dels fitxers?

5. Per a eliminar un filtre, seleccioneu X al costat de l'etiqueta de filtre que voleu eliminar.

6. Pot obrir, copiar, esborrar o treballar amb els seus fitxers des dels resultats de la cerca, tal com ho faria des de qualsevol carpeta del gestor de fitxers.

7. Feu clic a Search key symbol a la barra d'eines de nou per a sortir de la cerca i tornar a la carpeta.