Seleccionar fitxers segons un patró

Podeu seleccionar fitxers en una carpeta usant un patró pel nom del fitxer. Premeu Ctrl+S per a obrir la finestra Selecciona elements coincidents. Escriviu un patró utilitzant parts comunes dels noms dels fitxers més caràcters comodí. Hi ha dos caràcters comodí disponibles:

• * coincideix amb qualsevol nombre de caràcters, fins i tot sense caràcters.

• ? coincideix exactament amb un caràcter qualsevol.

Per exemple:

• Si teniu un fitxer de text OpenDocument, un fitxer PDF i una imatge que tenen el mateix nom base Factura, seleccioneu els tres amb el patró

Factura.*

• Si teniu fotografies que anomenades Vacances-001.jpg, Vacances-002.jpg, Vacances-003.jpg; seleccioneu-les totes amb el patró

• Si teniu fotos com abans, però n'heu editat algunes i heu afegit -editades al final del nom del fitxer de les fotografies que heu editat, seleccioneu les amb