Plantilles per als tipus de documents utilitzats habitualment

Si crea sovint documents basats en el mateix contingut, pot beneficiar-se de l'ús de plantilles. Una plantilla de fitxer pot ser un document de qualsevol tipus amb el format o el contingut que vulgui reutilitzar. Per exemple, pot crear un document de plantilla amb la seva capçalera.

Fer una nova plantilla

1. Creï un document que utilitzarà com a plantilla. Per exemple, pot fer la seva capçalera amb una aplicació de processament de text.

2. Desi el fitxer amb el contingut de la plantilla a la carpeta Plantilles a la seva carpeta Inici. Si la carpeta Plantilles no existeix, primer l'heu de crear.

Utilitzi una plantilla per a crear un document

1. Obrir la carpeta on col·locar el document nou.

2. Feu clic amb el botó dret a qualsevol lloc de l'espai buit de la carpeta i, a continuació, trieu Document nou. Els noms de les plantilles disponibles es mostraran al submenú.

3. Trieu la plantilla que desitgi de la llista.

4. Feu doble clic al fitxer per a obrir-lo i començar a editar-lo. Podeu voler reanomenar-lo quan acabi.