Participar en la millora d'aquesta guia

Enviar un problema

Aquesta documentació d'ajuda està creada per una comunitat de voluntaris. Us convidem a participar-hi. Si observeu un problema amb aquestes pàgines d'ajuda (com errors tipogràfics, instruccions incorrectes o temes que s'han de cobrir però que no ho estan), podeu enviar un informe d'error. Per a enviar un informe d'error, aneu al gestor d'errors.

Cal registrar-se per a poder presentar un informe d'error i rebre actualitzacions per correu electrònic sobre el seu estat. Si encara no teniu un compte, feu clic al botó Sign in / Register per a crear-ne un.

Un cop tingueu un compte, inicieu la sessió, feu clic a Notificar un error ▸ Cor ▸ gnome-user-docs. Abans de notificar un error, llegeix el fitxer pautes d'escriptura d'errors, i, si us plau cerqueu l'error per a veure si ja hi ha alguna cosa semblant.

Per a notificar el vostre error, trieu l'etiqueta al menú Labels. Si esteu emplenant un error d'aquesta documentació, heu de triar l'etiqueta gnome-help. Si no esteu segur de l'etiqueta que cal assignar a l'error, trieu general.

Si sol·liciteu ajuda sobre un tema que considereu que no està cobert, trieu Feature com a etiqueta. Empleneu les seccions resum i descripció, i feu clic a Submit issue.

La vostra qüestió tindrà un número d'identificació i el seu estat s'actualitzarà a mesura que es vagi gestionant. Gràcies per a ajudar a millorar l'Ajuda del GNOME!

Contacta'ns

Podeu enviar un correu electrònic a la llista de correu «docs» de GNOME per a obtenir més informació sobre com involucrar-se amb l'equip de documentació.