Què és la tecla Súper?

Quan premeu la tecla Súper, es mostra la vista general d'Activitats. Normalment, aquesta tecla es troba a la part inferior esquerra del teclat, al costat de la tecla Alt, i en general té un logotip de Windows. De vegades es diu tecla de Windows o tecla de Sistema.

Si teniu un teclat d'Apple, tindreu una tecla (Comanda) en comptes de la tecla de Windows, mentre que els Chromebooks tenen una lupa.

Per a canviar la tecla que s'utilitza per a mostrar la vista general d'Activitats:

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Teclat a la barra lateral per a obrir el plafó.

4. A la secció Dreceres de teclat, seleccioneu Personalitza les dreceres.

5. Seleccioneu la categoria Sistema.

6. Feu clic a la fila amb Mostra la vista general d'activitats.

7. Mantingueu premuda la combinació de tecles desitjada.