Canviar quin navegador obre els llocs web de manera predeterminada

Quan feu clic a un enllaç a una pàgina web en qualsevol aplicació, un navegador web s'obrirà automàticament amb aquesta pàgina. Tanmateix, si teniu instal·lat més d'un navegador, pot ser que la pàgina no s'obri en el navegador que voleu que s'obri. Per a solucionar-ho, canvieu el navegador web predeterminat:

1. Go to the desktop and start typing Default Applications.

2. Feu clic a Aplicacions per defecte per a obrir el quadre.

3. Trieu el navegador web amb què voleu obrir enllaços canviant l'opció Web.

Quan obriu un navegador web diferent, podria dir-vos que ja no és el navegador predeterminat. Si això passa, feu clic al botó Cancel·la (o similar) de manera que no intenti establir-se de nou com a navegador predeterminat.