Connectar a la banda ampla mòbil

Podeu configurar una connexió a una xarxa mòbil (3G) amb un mòdem 3G integrat al vostre ordinador, el vostre telèfon mòbil o mòdem USB.

La majoria dels telèfons tenen un paràmetre anomenat lligam USB que no requereix cap configuració a l'ordinador i, generalment, és el millor mètode per a connectar-se a una xarxa sense fils.

1. Si no teniu un mòdem 3G integrat, connecteu el telèfon o mòdem USB a un port USB de l'ordinador.

2. Obriu el menú de sistema des de la part dreta a la barra superior.

3. Canvieu Banda ampla mòbil a inactiu. La secció Banda ampla mòbil del menú s'expandirà.

Si Banda ampla mòbil no apareix al menú d'estat del sistema, assegureu-vos que el dispositiu no estigui configurat per a connectar-se com a emmagatzematge massiu.

4. Seleccioneu Connecta. Si us esteu connectant per primer cop, s'activarà l'assistent per Configureu una connexió de banda ampla mòbil. S'obre una pantalla que mostra una llista amb la informació que és necessària. Feu clic a Següent.

5. Trieu el país o regió del proveïdor de la llista. Feu clic Següent.

6. Tria el proveïdor de la llista. Feu clic Següent.

7. Seleccioneu un pla segons el tipus de dispositiu que esteu connectant. Això determinarà el nom del punt d'accés. Feu clic Següent.

8. Confirmeu la vostra selecció fent clic a Aplica. l'assistent es tancarà i el quadre de Xarxa mostrarà les propietats de la connexió.