Altres usuaris no poden connectar-se a Internet

Quan configureu una connexió de xarxa, normalment tots els altres usuaris de l'ordinador podran utilitzar-la. Si no es comparteix la informació de la connexió, hauríeu de comprovar la configuració de la connexió.

1. Go to the desktop and start typing Network.

2. Feu clic a Xarxa per a obrir el quadre.

3. Seleccioneu la Wi-Fi de la llista a l'esquerra.

4. Feu clic al botó configuració per a obrir els detalls de la connexió.

5. Seleccioneu Identitat del quadre de l'esquerra.

6. A la part inferior del quadre Identitat, marqueu l'opció Fes-la disponible a altres usuaris per a permetre que altres usuaris utilitzin la connexió de xarxa.

7. Premeu Aplica per a desar els canvis.

Altres usuaris de l'ordinador podran utilitzar aquesta connexió sense introduir més detalls.

Qualsevol usuari pot canviar aquesta configuració.