Crear un punt d'accés sense fil

Podeu utilitzar l'ordinador com a punt d'accés sense fil. Això permet que altres dispositius es connectin sense una xarxa independent, i us permet compartir una connexió a Internet que heu realitzat amb una altra interfície, com ara una xarxa per cable o sobre una xarxa mòbil.

1. Obriu el menú de sistema des de la part dreta a la barra superior.

2. Seleccioneu Wi-Fi no connectada o el nom de la xarxa sense fil a la qual ja esteu connectat. La secció Wi-Fi del menú s'expandirà.

3. Clic Configuració Wi-Fi.

4. Premeu el botó de menú a la cantonada superior dreta de la finestra i seleccioneu Activa el punt d'accés Wi-Fi....

5. Si ja esteu connectats a una xarxa sense fil, se us demanarà si voleu desconnectar d'aquesta xarxa. Un únic adaptador sense fil pot connectar-se o crear només una xarxa a la vegada. Clic Activa per a confirmar.

Es genera automàticament un nom de xarxa (SSID) i una clau de seguretat. El nom de la xarxa es basarà en el nom de l'ordinador. Altres dispositius necessitaran aquesta informació per a connectar-vos a la zona d'accés que acabeu de crear.

També podeu connectar-vos a la xarxa sense fil escanejant el codi QR del vostre telèfon o tauleta utilitzant l'aplicació de càmera integrada o un escàner de codi QR.