Apagar la xarxa sense fil (mode avió)

Si teniu l'ordinador en un avió (o en una altra àrea on no es permeten connexions sense fil), cal que la desactiveu. També la podeu desactivar per altres motius (per a estalviar energia de la bateria, per exemple).

Utilitzar el Mode avió desactivarà completament totes les connexions sense fil, incloses les connexions WiFi, 3G i Bluetooth.

Per a activar el mode avió:

1. Go to the desktop and start typing Wi-Fi.

2. Feu clic a Wi-Fi per a obrir el quadre.

3. Canvieu el Mode Avió a ON. Això desactivarà la vostra connexió sense fil fins que deshabiliteu el mode avió.

Podeu desactivar la vostra connexió Wi-Fi des del menú del sistema fent clic al nom de la connexió i seleccionant Apaga.