Per què la bateria dura menys que quan utilitzava Windows / Mac OS?

Les bateries d'alguns equips sembla que tenen una vida més curta quan s'executen amb Linux que no pas amb Windows o Mac OS. Una de les raons d'això és que els proveïdors instal·len un programari especial per a Windows / Mac OS que optimitza diverses configuracions de maquinari / programari per a un determinat model d'ordinador. Aquests ajustos solen ser altament específics i no es poden documentar, de manera que incloure'ls en Linux és difícil.

Malauradament, no hi ha una manera senzilla d'aplicar aquests ajustaments sense saber exactament què són. Podeu trobar que, tot i això, l'ús d'alguns mètodes d'estalvi d'energia ajudi. Si l'ordinador té un processador de velocitat variable, és possible que trobeu que canviar la configuració us sigui útil.

Una altra possible raó de la discrepància és que el mètode d'estimació de la durada de la bateria és diferent a Windows / Mac OS que a Linux. La vida real de la bateria podria ser exactament la mateixa, però els diferents mètodes donen estimacions diferents.