Per què el meu ordinador s'apaga quan la bateria arriba al 10%?

Quan el nivell de càrrega de la bateria es trobi massa baix, l'ordinador s'apagarà automàticament. Ho fa per a assegurar-se que la bateria no es descarrega completament, ja que això és dolent per a la bateria. Si la bateria deixés de funcionar, l'ordinador tampoc no tindria temps de tancar-se correctament.

Tingueu en compte que quan l'ordinador s'apagui automàticament, les vostres aplicacions i documents no es desen. Per a evitar perdre el treball, deseu-lo abans que la bateria estigui massa baixa.