No tinc cap xarxa sense fil quan desperto l'ordinador

Si heu entrat en suspensió, és possible que la vostra connexió a Internet no funcioni quan el repreneu de nou. Això passa quan el controlador per al dispositiu sense fil no admet totes les funcions d'estalvi d'energia. Normalment, la connexió sense fil no s'activa correctament quan es reprèn l'ordinador.

Si això passa, proveu d'apagar la vostra connexió sense fil i torneu-la a engegar de nou:

1. Go to the desktop and start typing Wi-Fi.

2. Feu clic a Wi-Fi per a obrir el quadre.

3. Desactiveu el commutador Wi-Fi de la part superior dreta de la finestra per a tornar-lo a activar.

4. Si la xarxa sense fil encara no funciona, canvieu a ON el Mode avió i aleshores el torneu a posar a OFF.

Si això no funciona, reiniciar l'ordinador hauria de tornar a fer funcionar la xarxa. Si encara teniu problemes després d'això, connecteu-vos a Internet mitjançant un cable Ethernet i actualitzeu l'ordinador.