Cancel·lar, fer pausa o alliberar un treball d'impressió

Podeu cancel·lar un treball d'impressió pendent i eliminar-lo de la cua a la configuració de la impressora.

Cancel·lar un treball d'impressió

Si accidentalment heu començat a imprimir un document, podeu cancel·lar la impressió de manera que no calgui gastar tinta ni paper.

Com cancel·lar un treball d'impressió:

1. Go to the desktop and start typing Printers.

2. Feu clic a Impressores per a obrir el quadre.

3. Feu clic al botó Mostra treballs a la banda dreta del diàleg Impressores.

4. Cancel·leu el treball d'impressió fent clic al botó de parada.

Si això no cancel·la el treball d'impressió com esperàveu, proveu de prémer el botó cancel·la de la vostra impressora.

Com a últim recurs, especialment si teniu un treball d'impressió molt gran amb moltes pàgines que no es cancel·laran, retireu el paper de la safata d'entrada de la impressora. La impressora s'adonarà que no té paper i aturarà la impressió. A continuació, podeu provar de cancel·lar de nou el treball d'impressió o provar d'apagar la impressora i tornar-la a encendre.

Aneu amb compte amb no malmetre la impressora quan retireu el paper. Si heu de tibar amb força per a enretirar-lo, probablement és millor deixar-lo on és.

Fer una pausa i alliberar un treball d'impressió

Si voleu fer una pausa o alliberar un treball d'impressió, podeu fer-ho, anant al diàleg de treballs a la configuració de la impressora i fent clic al botó corresponent.

1. Go to the desktop and start typing Printers.

2. Feu clic a Impressores per a obrir el quadre.

3. Feu clic al botó Mostra treballs a la dreta del diàleg d'Impressores i poseu en pausa o allibereu el treball d'impressió segons les vostres necessitats.