Imprimeix sobres

La majoria d'impressores us permeten imprimir directament en un sobre. Això és especialment útil si teniu moltes cartes per a enviar, per exemple.

Imprimir sobre sobres

Hi ha dues coses que cal comprovar quan intenteu imprimir en un sobre.

La primera és que la vostra impressora sàpiga quina és la mida del sobre. Premeu Ctrl+P el diàleg d'impressió, aneu a la pestanya Configuració de la pàgina i trieu el Tipus de paper com «Sobre» si podeu. Si no podeu fer-ho, mireu de canviar la Mida del paper a mida sobre (per exemple, C5). El paquet de sobres ha de dir quina mida tenen; la majoria dels sobres venen en mides estàndard.

En segon lloc, cal assegurar-se que els sobres es carreguin pel costat correcte a la safata de la impressora. Comproveu el manual de la impressora, o intenteu imprimir un sobre i verifiqueu en quina part s'imprimeixi per a veure quina és la forma correcta.

Algunes impressores no estan dissenyades per a poder imprimir sobres, especialment algunes impressores làser. Consulteu el manual de la vostra impressora per a veure si accepta sobres. En cas contrari, podeu malmetre la impressora introduint-ne un.