Fer que les pàgines s'imprimeixin en un ordre diferent

Al revés

Normalment les impressores imprimeixen primer la primera pàgina i per últim la darrera, de manera que les pàgines acaben en ordre invers quan es recullen. Si és necessari, podeu invertir aquest ordre d'impressió.

Invertir l'ordre:

1. Premeu Ctrl+P per a obrir el diàleg d'impressió.

2. A la pestanya General, a Còpies, marqueu Inverteix. L'última pàgina s'imprimirà primer, i així successivament.

Intercalar

Si imprimiu més d'una còpia del document, les impressions s'agruparan per número de pàgina de manera predeterminada (és a dir, surten totes les còpies de la pàgina 1, les còpies de la pàgina 2, etc.). Compaginades farà que cada còpia surt amb les seves pàgines agrupades en l'ordre correcte.

Per a intercalar:

1. Premeu Ctrl+P per a obrir el diàleg d'impressió.

2. A la pestanya General, sota el selector de Còpies, Compagina.