Imprimir a un fitxer

Podeu imprimir un document en un fitxer en lloc d'enviar-lo a imprimir a una impressora. Imprimir sobre un fitxer crearà un fitxer PDF, PostScript o SVG que conté el document. Això pot ser útil si voleu transferir el document a una altra màquina o compartir-lo amb algú.

Per a imprimir a un fitxer:

1. Obriu el diàleg d'impressió prement Ctrl+P.

2. Seleccioneu Imprimeix a un fitxer a Impressora a la pestanya General.

3. Per a canviar el nom per defecte d'un fitxer i on es desa el fitxer, feu clic al nom del fitxer sota de la selecció de la impressora. Feu clic a Selecciona una vegada hàgiu acabat de seleccionar-lo.

4. PDF és el tipus de document per defecte. Si voleu utilitzar un Format de sortida diferent, seleccioneu PostScript o SVG.

5. Trieu les vostres altres preferències per a la pàgina.

6. Premeu Imprimeix per a desar a un fitxer.