Desactivar o limitar el seguiment de l'historial de fitxers

El seguiment dels fitxers i carpetes usats recentment fa que sigui més fàcil trobar els elements amb els quals s'ha estat treballant en el gestor de fitxers i als diàlegs de fitxers a les aplicacions. És possible que vulgueu mantenir l'historial d'ús dels vostres fitxers de forma privada, o només fer un seguiment de l'historial més recent.

Desactivar el seguiment de l'historial de fitxers

1. Go to the desktop and start typing Privacy.

2. Feu clic a Historial dels fitxers la paperera per a obrir el tauler.

3. Canvieu a OFF l'Historial dels fitxers.

Per a tornar a activar aquesta característica, canvieu l'Historial dels fitxers a actiu.

4. Utilitzeu el botó Neteja l'historial… per a purgar l'historial immediatament.

Aquesta configuració no afectarà la manera com el vostre navegador emmagatzema informació sobre els llocs web que visiteu.

Restringiu el temps durant el qual es fa seguiment del vostre historial de fitxers

1. Go to the desktop and start typing File History & Trash.

2. Feu clic a Historial dels fitxers la paperera per a obrir el tauler.

3. Assegureu-vos que l'interruptor Historial dels fitxers estigui activat.

4. A Durada de l'historial de fitxers, seleccioneu quant de temps voleu conservar l'historial de fitxers. Trieu entre les opcions 1 dia, 7 dies, 30 dies, o Per sempre.

5. Utilitzeu el botó Neteja l'historial… per a purgar l'historial immediatament.