Controlar els serveis d'ubicació

La localització o els serveis de geolocalització utilitzen les torres de telefonia, el GPS, i els punts d'accés Wi-Fi propers per a determinar la vostra ubicació actual i utilitzar-la per a configurar la zona horària i per a aplicacions com ara Mapes. Quan està habilitada, és possible que la vostra ubicació es comparteixi a la xarxa amb molta precisió.

Desactiveu les funcions de geolocalització de l'escriptori

1. Go to the desktop and start typing Location Services.

2. Feu clic a Serveis d'ubicació per a obrir el tauler.

3. Canvieu Serveis d'ubicació a desactivat.

Per a tornar a activar aquesta funcionalitat poseu els Serveis d'ubicació a activat.