Buidar la paperera i els fitxers temporals

Netejar la paperera de reciclatge i els fitxers temporals elimina els fitxers no desitjats i innecessaris de l'ordinador, i també allibera més espai al disc dur. Podeu buidar manualment la paperera i netejar els fitxers temporals, però també podeu configurar l'ordinador per a fer-ho automàticament.

Els fitxers temporals són fitxers creats automàticament per aplicacions en un segon pla. Poden augmentar el rendiment proporcionant una còpia de les dades que s'hagin descarregat o calculat.

Buideu automàticament la paperera de reciclatge i elimineu els fitxers temporals

1. Go to the desktop and start typing File History & Trash.

2. Feu clic a Historial dels fitxers la paperera per a obrir el tauler.

3. Activeu una o ambdues de Suprimeix automàticament el contingut de la paperera o Suprimeix automàticament els fitxers temporals.

4. Establiu la freqüència amb què voleu que la Paperera i els fitxers temporals es purguin canviant el valor Període per a la supressió automàtica.

5. Utilitzeu els botons Buida la paperera… o Suprimeix els fitxers temporals… per a realitzar aquestes accions immediatament.

Podeu eliminar els fitxers de manera immediata i permanent sense utilitzar la Paperera. Veure Suprimeix un fitxer permanentment per a més informació.