La pantalla es tanca massa ràpidament

Si deixeu el vostre equip uns minuts, la pantalla es bloquejarà automàticament, de manera que haureu d'introduir la contrasenya per a començar a utilitzar-lo de nou. Això es fa per motius de seguretat (perquè ningú no pugui manipular el vostre treball si deixeu l'ordinador desatès), però pot ser molest si la pantalla es tanca massa ràpidament.

Per a esperar un període més llarg abans de bloquejar automàticament la pantalla:

1. Go to the desktop and start typing Screen Lock.

2. Feu clic a Bloqueja de pantalla per a obrir el quadre.

3. Si el bloqueig automàtic de la pantalla està activat, podeu canviar el valor en la llista desplegable Retard per a blocar la pantalla automàticament.

Si no voleu que la pantalla es bloquegi mai automàticament, canvieu Bloqueig automàtic de pantalla a OFF.