Compartir els fitxers personals

Podeu permetre l'accés a la vostra carpeta Pública de la carpeta Inici des d'un altre ordinador o xarxa. Configureu Compartició de fitxers personals per a permetre que altres accedeixin al contingut de la vostra carpeta.

1. Go to the desktop and start typing Sharing.

2. Feu clic a Compartició per a obrir el quadre.

3. Si el commutador Compartició a la part superior dreta de la finestra està desactivat, activeu-lo.

Si el text a continuació del Nom de l'ordinador us permet editar-lo, podeu canviar el nom del vostre equip que es mostra a la xarxa.

4. Seleccioneu Compartició de fitxers personals.

5. Canvieu Compartició de fitxers personals a ON. Això vol dir que altres persones de la xarxa podran intentar connectar al vostre ordinador i accedir a fitxers de la carpeta Pública.

Es mostra un URI amb el qual poder accedir a la vostra carpeta Pública des d'un altre ordinador de la xarxa.

Seguretat

Es necessita una contrasenya

Per a fer que altres persones utilitzin una contrasenya en connectar-se a la vostra carpeta Pública, canvieu Requereix una contrasenya a ON. Si no utilitzeu aquesta opció, qualsevol podrà intentar veure la vostra carpeta Pública.

Aquesta opció està desactivada de manera predeterminada, però heu d'activar-la i establir una contrasenya segura.

Xarxes

La secció Xarxes llista les xarxes amb les quals està connectat actualment. Utilitzeu l'interruptor ON | OFF al costat de cadascuna per a triar on es poden compartir els vostres fitxers personals.