Canviar el volum del so

Per a canviar el volum del so, obriu el menú del sistema des del costat dret de la barra superior i moveu el control lliscant del volum cap a l'esquerra o la dreta. Podeu desactivar completament el so arrossegant el control lliscant a l'esquerra.

Alguns teclats tenen tecles que permeten controlar el volum. Normalment es representen com altaveus que emeten ones. Sovint es troben a prop de les tecles «F» a la part superior. En teclats portàtils, generalment es troben a les tecles «F». Mantingueu premuda la tecla Fn del teclat per a utilitzar-les.

Si teniu altaveus externs, també podeu canviar el volum mitjançant el control del volum dels altaveus. Alguns auriculars també tenen un control de volum.

Canvi del volum del so per a aplicacions individuals

Podeu canviar el volum d'una aplicació i deixar el volum d'altres sense canviar. Això és útil, per exemple, si escolteu música i navegueu per la web. És possible que vulgueu desactivar l'àudio del navegador web perquè els sons dels llocs web no interrompin la música.

Algunes aplicacions tenen controls de volum a les finestres principals. Si la vostra aplicació té control del volum, utilitzeu-lo per a canviar el volum. Si no:

1. Go to the desktop and start typing Sound.

2. Feu clic a So per a obrir el quadre.

3. Sota Nivells de volum, canvieu el volum de l'aplicació que hi ha a la llista. El botó al final del control lliscant de volum commuta Silencia a activat i desactivat.

Només es mostren les aplicacions que reprodueixen sons. Si una aplicació reprodueix sons però no està a la llista, és possible que no admeti la funció que permet controlar el volum d'aquesta manera. En aquest cas, no podreu canviar el volum.