Canviar qui té privilegis administratius

Els privilegis administratius són una manera de decidir qui pot fer canvis en parts importants del sistema. Podeu canviar quins usuaris tenen privilegis administratius i quins no. Són una bona manera de mantenir el sistema segur i evitar possibles danys de canvis no autoritzats.

Heu de tenir privilegis administratius per a canviar el tipus de compte.

1. Go to the desktop and start typing Users.

2. Feu clic Usuaris per a obrir el quadre.

3. Premeu Desbloqueja a l'extrem superior dret i escriviu la vostra contrasenya quan se us demani.

4. Seleccioneu l'usuari els privilegis que voleu canviar.

5. Toggle the switch next to the Administrator label within the Account Settings section.

6. Els privilegis de l'usuari es canviaran quan es torni a iniciar la sessió.

El primer compte d'usuari del sistema sol ser el que té privilegis d'administrador. Aquest és el compte d'usuari que es va crear quan vàreu instal·lar el sistema per primera vegada.

No és aconsellable tenir massa usuaris amb privilegis d'Administrador en un sistema.