Canviar la contrasenya

És convenient canviar la contrasenya de tant en tant, especialment si creieu que algú sap la vostra contrasenya.

Necessiteu privilegis d'administrador per a editar comptes d'usuari que no siguin vostres.

1. Go to the desktop and start typing Users.

2. Feu clic Usuaris per a obrir el quadre.

3. Feu clic a l'etiqueta ····· al costat de la Contrasenya. Si esteu canviant la contrasenya d'un usuari diferent, primer haureu de Desbloqueja el quadre.

4. Introduïu la contrasenya actual i, a continuació, una nova contrasenya. Introduïu la vostra nova contrasenya novament al camp Confirmeu la contrasenya nova.

Podeu prémer la icona generar contrasenya per a generar automàticament una contrasenya aleatòria.

5. Feu clic a Canvia.

Assegureu-vos d'escollir una bona contrasenya. Això ajudarà a mantenir el compte fora de perill.

Quan actualitzeu la vostra contrasenya d'inici de sessió, la contrasenya de la clau de l'inici de sessió s'actualitzarà automàticament per a ser la mateixa que la nova contrasenya.

Si oblideu la vostra contrasenya, qualsevol usuari amb privilegis d'administrador pot canviar-la per vosaltres.