Configurar el llapis

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Tauleta Wacom a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Feu clic al botó Estilogràfica de la barra de capçalera.

Si no es detecta cap estilogràfica, se us demanarà que Moveu l'estilogràfica a prop de la tauleta per a configurar-la.

5. La part inferior del tauler conté detalls i configuracions específiques del vostre llapis, amb el nom del dispositiu (la classe de llapis) i el diagrama a l'esquerra. Aquesta configuració es pot ajustar:

• Sensibilitat de la pressió de l'esborrat: utilitzeu el control lliscant per a ajustar la «sensació» (com es tradueix la pressió física a valors digitals) entre Suau i Ferma.

• Configuració del Botó/Roda de desplaçament (aquests canvis reflecteixen el llapis). Feu clic al menú que hi ha al costat de cada etiqueta per a seleccionar una d'aquestes funcions: No hi ha cap acció, Clic amb el botó esquerre del ratolí, Clic amb el botó del mig del ratolí, Clic amb el botó dret del ratolí, desplaceu-vos cap amunt, desplaceu-vos cap avall, desplaceu-vos cap a l'esquerra, desplaceu-vos cap a la dreta, cap enrere o cap endavant.

• Sensació de pressió de la punta: utilitzeu el control lliscant per a ajustar la «sensació» entre Suau i Ferma.

Si teniu més d'un llapis, quan el llapis addicional s'apropa a la tauleta, es mostrarà un cercador al costat del nom del dispositiu. Utilitzeu el cercador per a triar quin llapis voleu configurar.