Frakobl en Bluetooth-enhed

Hvis du ikke længere vil være tilsluttet en Bluetooth-enhed, så kan du fjerne forbindelsen. Det et nyttigt hvis du ikke længere vil bruge en enhed som en mus eller et headset, eller hvis du ikke længere ønsker at overføre filer til eller fra en enhed.

1. Go to the desktop and start typing Bluetooth.

2. Klik på Bluetooth for at åbne panelet.

3. Vælg den enhed som du vil frakoble i listen.

4. Sluk for Forbindelse-kontakten i enhedsdialogboksen, eller klik på Fjern enhed for at fjerne enheden i listen Enheder.

Du kan oprette forbindelse en Bluetooth-enhed igen senere, hvis det ønskes.