Send filer til en Bluetooth-enhed

Du kan sende filer til tilsluttede Bluetooth-enheder såsom nogle mobiltelefoner eller andre computere. Nogle typer enheder tillader ikke overførsel af filer eller bestemte typer filer. Du kan sende filer med Bluetooth-indstillingsvinduet.

Send filer virker ikke på enheder der ikke understøttes såsom iPhones.

1. Go to the desktop and start typing Bluetooth.

2. Klik på Bluetooth for at åbne panelet.

3. Sørg for at Bluetooth er aktiveret: kontakten i titellinjen skal være tændt.

4. I listen Enheder vælges den enhed der skal sendes filer til. Hvis den ønskede enhed ikke vises som Forbundet i listen, så skal du oprette forbindelse til den.

Der vises et panel specifikt til den eksterne enhed.

5. Klik på Send filer …, så vises filvælgeren.

6. Vælg den fil du vil sende og klik på Vælg.

For at sende end mere en fil i en mappe, holdes Ctrl nede mens du vælger hver fil.

7. Ejeren af den modtagende enhed skal gerne trykke på en knap for at acceptere filen. Dialogen Bluetooth-filoverførsel viser forløbslinjen. Klik på Luk når overførslen er færdig.