Hvad er Bluetooth-synlighed?

Bluetooth-synlighed henviser til om andre enheder kan opdage din computer når de søger efter Bluetooth-enheder. Når Bluetooth er tændt og panelet Bluetooth er åbent, så vil din computer bekendtgøre sig selv til alle andre enheder inden for rækkevidde, hvorved de får mulighed for at prøve at oprette forbindelse til din computer.

Du kan ændre det navn som din computer viser til andre enheder.

Når du har oprettet forbindelse til en enhed, så behøver hverken din computer eller enheden at være synlige for at kommunikere med hinanden.

Enheder uden et display har gerne en parringstilstand som man kan komme ind i ved at trykke på en knap eller en kombination af knapper et stykke tid, enten når de er tændte eller mens de tændes.

Den bedste måde at finde ud af hvordan man kommer ind i tilstanden er ved at se i enhedens manual. Ved nogle enheden kan proceduren være lidt anderledes end normalt.