Indstil lysstyrke for skærmen

Afhængig af din hardware kan du ændre lysstyrken på din skærm for at spare på strømmen eller gøre skærmen lettere at læse når der er meget lyst.

For at ændre lysstyrken på din skærm klikkes der på systemmenuen i højre side af toplinjen og skyderen til lysstyrke for skærmen justeres til den værdi du vil bruge. Ændringen bør ske straks.

Mange tastaturer på bærbare computere har specielle taster til at justere lysstyrken. De har ofte et billede af solen. Hold Fn-tasten nede for at bruge tasterne.

If your computer features an integrated light sensor, the screen brightness will automatically be adjusted for you. For more information, see Aktivér automatisk lysstyrke.

Hvis det er muligt at indstille lysstyrken på din skærm, så kan du også få skærmen til at dæmpe automatisk for at spare på strømmen. Se Hvorfor dæmpes min skærm efter noget tid? for mere information.