Håndter gentagne tastetryk

Når du holder en tast nede på dit tastatur, så gentages bogstavet eller symbolet indtil du slipper tasten som standard. Hvis du har svært ved at fjerne din finger hurtigt nok, så kan du deaktivere funktionaliteten eller ændre hvor længe det tager inden tastetryk begynder at blive gentaget eller hvor hurtigt tastetryk gentages.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Tilgængelighed i sidebjælken for at åbne panelet.

4. Tryk på Gentagende taster i afsnittet Skrivning.

5. Sluk for Gentagende taster-kontakten.

Eller juster skyderen Ventetid for at styre hvor længe du skal holde en tast nede for at gentage den eller juster skyderen Hastighed for at styre hvor hurtigt tastetryk gentages.