Justér hastigheden for dobbeltklik

Dobbeltklik sker kun når du trykker på museknappen to gange hurtigt nok. Hvis det andet tryk er for længe efter det første, så får du bare to separate klik, ikke et dobbeltklik. Hvis du har svært ved at trykke på museknappen hurtigt, så skal du øge timeouten.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Klik på Tilgængelighed for at åbne panelet.

3. Under Pege og klikke justeres skyderen Ventetid for dobbeltklik til en værdi der fungerer godt for dig.

Hvis din mus dobbeltklikker når du vil have den til at enkeltklikke selvom du har øget timeouten for dobbeltklik, så kan der være noget galt med din mus. Prøv at sætte en anden mus i din computer og se om den virker ordentligt. Eller du kan sætte din mus i en anden computer og se om den stadigvæk har det samme problem.

Indstillingen påvirker både din mus og pegeplade, samt andre pegeenheder.