Vælg hvem der har administrative rettigheder

Administrative rettigheder er en måde til at bestemme hvem der kan foretage ændringer til vigtige dele af systemet. Du kan ændre hvilke brugere der har administrative rettigheder og hvilke der ikke har. Det er en god måde til at holde dit system sikkert og forhindre potentielt skadelige ændringer der ikke er blevet godkendt.

Du skal have administratorrettigheder for at ændre kontotyper.

1. Go to the desktop and start typing Users.

2. Klik på Brugere for at åbne panelet.

3. Tryk på Lås op i øverste højre hjørne og skriv din adgangskode, når du bliver spurgt.

4. Vælg den bruger som du vil ændre rettigheder for.

5. Toggle the switch next to the Administrator label within the Account Settings section.

6. Brugerens rettigheder ændres næste gang de logger ind.

Den første brugerkonto på systemet er gerne den der har administratorrettigheder. Det er brugeren der blev oprettet da du installerede systemet.

Det er uklogt at have for mange brugere med Administratorrettigheder på samme system.