IRC

IRC on lyhenne sanoista Internet Relay Chat. Se on reaaliaikainen, useiden käyttäjien viestintäjärjestelmä. Saat apua ja ohjeita muilta Gnomen IRC-palvelimella olevilta Gnome-käyttäjiltä sekä -kehittäjiltä.

Yhdistääksesi Gnomen IRC-palvelimeen, käytä haluamaasi sovellusta, kuten Polari tai HexChat.

Luo IRC-tili Polariin seuraamalla Polarin ohjeistusta.

Gnomen IRC-palvelimen osoite on irc.gnome.org. Siihen viitataan nimellä "GIMP network". Jos tietokoneesi on määritetty oikein, voit napsauttaa linkkiä irc://irc.gnome.org/gnome liittyäksesi gnome-kanavalle.

Vaikka IRC onkin reaaliaikainen keskustelu, muut käyttäjät eivät välttämättä vastaa sinulle välittömästi, joten ole kärsivällinen.

Huomioi, että Gnomen käytössäännöstö pätee käymiisi IRC-keskusteluihin.