Atopar o menú de accesibilidade

O menú de accesibilidade é onde pode activar varios axustes de accesibilidade. Pode atopar este menú premendo sobre a icona que parece un home rodeado cun círculo, na barra superior.

O menú de accesibilidade pódese encontrar na barra superior.

Se non ve o menú de menú de accesibilidade, pode activalo desde o panel de preferencias de Accesibilidade:

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Prema en Accesibilidade para abrir o panel.

3. Active Mostrar sempre o menú de accesibilidade.

Para acceder a este menú use o teclado no lugar do rato, prema Ctrl+Alt+Tab para mover o foco do teclado na barra superior. Aparecerá unha liña branca baixo o botón de Actividades — isto diralle que o elemento da barra superior está seleccionado. Use os cursores para mover a liña branca cara abaixo no menú de accesibilidade e prema Intro para abrilo. Pode usas as frechas para seleccionar os elementos do menú. Prema Intropara trocar o elemento seleccionado.