Mostrar unha alerta visual na pantalla nos sons de alerta

O seu computador reproducirá unha alerta sonora simple para certos tipos de mensaxes e eventos. Se cree que é molesto escoitar estes sons, pode facer que tanto a pantalla completa como a xanela actual pestanexen cando unha alerta de son se reproduza.

Isto pode ser útil se está nun ambiente onde precisa que o seu computador sexa silencioso, como nunha biblioteca. Vexa Seleccione ou desactive as alertas de son para aprender como silenciar as alertas de son e activar as alertas visuais.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Prema en Accesibilidade para abrir o panel.

3. Abra Alertas visuais e seleccione a lapela Audición.

4. Active Alertas visuais.

5. Seleccione se quere que a pantalla enteira ou só o título da xanela actual pestanexe.

Pode activar e desactivar rapidamente as alertas visuais premendo na icona de accesibilidade na barra superior e seleccionando Alertas visuais.