Desconectar un dispositivo Bluetooth

Se non quere volver a conectarse a un dispositivo Bluetooth pode quitar a conexión. É útil se xa non quere volver a usar un dispositivo como un rato ou uns auriculares ou se xa non vai volver a transferir ficheiros a ou desde un dispositivo.

1. Go to the desktop and start typing Bluetooth.

2. Prema Bluetooth no lateral dereito.

3. Seleccione o dispositivo que quere desconectar desde a lista.

4. Na caixa de diálogo do dispositivo, troque a Conexión desactivada, ou quitar o dispositivo desde a lista de Dispositivos, prema Quitar dispositivo.

Pode volver a conectarse a un dispositivo Bluetooth máis tarde se o desexa.