Que é a visibilidade de Bluetooth?

A visibilidade de Bluetooth refírese simplemente a se outros dispositivos poden descubrir o seu computador ao buscar dispositivos Bluetooth. Cando Bluetooth está activado e o panel de Bluetooth está aberto, o seu computador informará ao resto de dispositivos que estean ao alcance, permitíndolles que se intenten conectar ao seu computador.

Pode cambiar o nome que o seu computador mostra a outros dispositivos.

Despois de conectarse a un dispositivo, nin o seu computador nin o dispositivo precisan estar visíbeis para comunicarse entre sí.

Devices without a display usually have a pairing mode that can be entered by pressing a button, or a combination of buttons for a while, whether when they’ve already been turned on, or as they are being turned on.

A mellor forma de saber como entrar en dito modo é ver o manual do dispositivo. Para algúns dispositivos o procedemento podería ser diferente do normal.