Que é a tecla Super?

Cando preme a tecla Super mostrarase a vista de Actividades. Esta tecla pode atoparse normalmente na parte inferior esquerda do seu teclado, ao carón da tecla Alt, e normalmente ten o logo de Windows nela. Tamén se lle chama a veces como tecla Windows ou tecla de sistema.

Se ten un teclado de Apple, terá a tecla (Comando) no lugar da Windows, namentres que nos Chromebooks será a lupa.

Para cambiar que tecla se usa para mostrar a vista de Actividades:

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Prema en Preferencias.

3. Prema Teclado na barra lateral para abrir o panel.

4. In the Keyboard Shortcuts section, select Customize Shortcuts.

5. Seleccione a categoría Sistema.

6. Prema a fila con Mostrar a vista de actividades.

7. Prema a combinación de teclas desexada.