El meu iPod nou no funciona

Si teniu un iPod nou que mai no s'hagi connectat a un ordinador abans, no es reconeixerà correctament quan el connecteu a un ordinador Linux. Això és degut al fet que als iPods s'han de configurar i actualitzar usant el programari iTunes, que tan sols funciona en els sistemes operatius Windows i Mac.

Per a configurar el vostre iPod, instal·leu iTunes en un ordinador Windows o Mac i connecteu-lo. Se us dirigirà per uns quants passos per a configurar-lo. Si se sol·licita el Format de volum, trieu MS-DOS (FAT), Windows o similar. L'altre format (HFS / Mac) tampoc funciona amb Linux.

Un cop hàgiu acabat la instal·lació, l'iPod ha de funcionar normalment quan es connecta a un ordinador Linux.