Solució de problemes de xarxa sense fil

Aquesta és una guia per a solució de problemes pas a pas que us ajudarà a identificar i corregir problemes de la xarxa. Si no podeu connectar-vos a una xarxa sense per alguna raó, proveu de seguir-ne les instruccions.

Seguirem els passos següents per a connectar l'ordinador a Internet:

• Realització d'una verificació inicial

• Recopilant d'informació sobre el maquinari

• Validant el maquinari

• Intentant crear una connexió a l'encaminador sense fil

• Realitzant una comprovació del mòdem i l'encaminador

Per a començar, feu clic a l'enllaç Següent a la part superior dreta de la pàgina. Aquest enllaç i altres semblants a les pàgines següents, us duran a cada pas de la guia.

Utilitzant la línia d'ordres

Some of the instructions in this guide ask you to type commands into the command line (Terminal). You can find the Terminal application on the desktop.

Si no esteu familiaritzat amb l'ús d'una línia d'ordres, no us preocupeu: aquesta guia us dirigirà en cada pas. Tot el que cal recordar és que les ordres distingeixen entre majúscules i minúscules (per tant, heu d'escriure-les exactament com apareixen aquí), i premeu Retorn després d'escriure cada ordre per a executar-la.