Vær med til at forbedre oversættelserne

GNOMEs hjælp oversættes af et verdensomspændende fællesskab af frivillige. Du er velkommen til at være med.

Der findes stadigvæk mange sprog som har brug for at blive oversat.

For at komme i gang med at oversætte skal du oprette en konto og tilmelde oversættelsesholdet på dit sprog. Så kan du uploade nye oversættelser.

Du kan chatte med GNOME-oversættere ved at deltage i #i18n-kanalen på GNOMEs IRC-server. Folk på kanalen er fra hele verden, så det kan godt være du ikke får svar med det samme pga. tidsforskellen.

Alternativt kan du kontakte internationaliseringsholdet ved at bruge deres mailingliste.