Instruccions per a aparellar dispositius específics

Fins i tot si aconseguiu el manual original d'un dispositiu, és possible que no contingui informació suficient per a fer possible l'aparellament. Aquí es detallen alguns dispositius comuns.

Comandaments de jocs de PlayStation 3

Aquests dispositius utilitzen «aparellament per cable». Connecteu els accessoris a través de l'USB amb els Paràmetres del Bluetooth oberts i amb el Bluetooth activat. Després de prémer el botó “PS”, se us demanarà si heu de configurar aquests comandaments. Desconnecteu-los i premeu el botó "PS" per a utilitzar-los mitjançant Bluetooth.

Comandaments de jocs de PlayStation 4

Aquests dispositius també fan servir «aparellament per cable». Connecteu els comandaments via USB amb els Paràmetres del Bluetooth oberts, i el Bluetooth activat. Se us demanarà si heu de configurar aquests comandaments sense necessitat de prémer el botó PS. Desconnecteu-los i premeu el botó PS per a utilitzar-los mitjançant Bluetooth.

La combinació dels botons «PS» i «Share» per a aparellar el comandament de joc també pot utilitzar-se per a aparellar altres dispositius Bluetooth quan no es disposa d'un cable USB.

Control remot BD per a PlayStation 3

Mantingueu els botons «Inici» i «Entrar» premuts al mateix temps al voltant de 5 segons. Aleshores podreu seleccionar el dispositiu remot de la llista de dispositius com es fa normalment.

Control remot per a Nintendo Wii i Wii U

Utilitzeu el botó vermell «Sincronitzar» dins del compartiment de la bateria per a iniciar el procés de sincronització. Altres combinacions de botons no mantindran la informació de sincronització, de manera que haureu de tornar-ho a fer en un curt espai de temps. Tingueu en compte que algun programari accedeix directament als comandaments a distància i, en aquests casos, no heu de configurar-los al tauler Bluetooth. Consulteu el manual de l'aplicació per a obtenir instruccions.

ION iCade

Hold down the bottom 4 buttons and the top white button to start the pairing process. When the pairing instructions appear, make sure to use only the cardinal directions to input the code, followed by any of the 2 white buttons to the far right of the arcade stick to confirm.