Löydä kadonnut tiedosto

Jos teit tai latasit tiedoston, etkä löydä sitä juuri nyt, seuraa näitä ohjeita.

• Jos et muista, mihin tallensit tiedostot, mutta sinulla on jokin muistikuva sen nimestä, voit etsiä tiedostoa sen nimen perusteella.

• Jos latasit tiedoston äskettäin, selaimesi on mahdollisesti tallentanut sen yleiseen kansioon. Tarkista kotikansiossasi olevat kansiot nimeltä Lataukset ja Työpöytä.

• Olet ehkä vahingossa poistanut tiedoston. Kun poistat tiedoston, se saa siirretään roskakoriin, jossa se ​​säilyy kunnes tyhjennät roskakorin itse. Tutustu ohjeeseen, jossa kerrotaan lisää poistettujen tiedostojen palauttamisesta Palauta roskakoriin siirretty tiedosto oppia palauttaa poistetun tiedoston.

• Olet ehkä nimennyt tiedoston uudelleen tavalla, joka piilottaa sen. Tiedostot, joiden nimet alkavat pisteellä (.) tai loppuvat aaltoviivaan (~), piilotetaan tiedostonhallinnassa. Napsauta tiedostonhallinnassa näkymäpainiketta ja valitse Näytä piilotiedostot. Lue Tiedoston piilottaminen.