Imprimir un pasquín

Para imprimir un pasquín.

Se ten que imprimir un pasquín desde un documento de LibreOffice, primeiro expórteo a PDF escollendo Ficheiro ▸ Exportar como PDF…. As páxinas do seu documento precisan ser un múltiplo de 4 (4, 8, 12, 16,…). Polo que podería ter que engadir 3 páxinas en branco.

Se o número de páxinas do seu documento PDF non é múltiplo de 4, debe engadir o número de páxinas en branco axeitado (1, 2 ou 3) para que sexa múltiplo de 4. Para facelo, pode:

1. Cree un documento de LibreOffice co número de páxinas en branco (1-3) que precise.

2. No xestor de ficheiros, prema Ficheiro ▸ Conectar ao servidor.

3. Combinar as páxinas en branco co seu documento PDF usando PDF-Shuffler, situando as páxinas en branco ao final.

Seleccione o tipo de impresora que usará para imprimir, da lista de máis embaixo: